Link 1
Gjenero Titra

Fantasy Football

2022-11-25

8.5 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Callie A. Coleman zbulon se ajo mund të kontrollojë në mënyrë magjike babanë e saj, performancën e Bobby në fushën e futbollit. Kur Callie luan si babai i saj, Bobby është shndërruar nga një udhëtar i rrënuar nga fumblitis në një yll duke vrapuar mbrapa për superstardom përkrah vajzës dhe gruas së tij Keisha....Fantasy Football me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje