Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Emily the Criminal

2022-08-12

6.8 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Emily, e cila është shaluar me borxhin e studentëve dhe është i mbyllur nga tregu i punës për shkak të një precedce të vogël penale, përfshihet në një mashtrim të kartave të kreditit që e tërheq atë në nëntokën kriminale të Los Angeles, duke çuar përfundimisht në pasoja vdekjeprurëse....Emily the Criminal me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje