Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Eiffel

2021-10-07

6.3 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Qeveria po i kërkon Eiffel të hartojë diçka spektakolare për Panairin Botëror të Parisit të vitit 1889, por Eiffel thjesht dëshiron të hartojë metro. Papritur, gjithçka ndryshon kur Eiffel kalon shtigjet me një grua misterioze nga e kaluara e tij....Eiffel me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje