Link 1Link 2

Don't Blame Karma!

2022

1h 25min

5.2 / 10

Përshkrimi

Kur motra e saj e vogël dhe e dashura e shkollës së mesme fejohen, Sara duhet të zbulojë nëse fati i saj i keq është fajtori i vërtetë pas fatkeqësive të saj....Don't Blame Karma! me titra shqip

Shpërndaje