Link 1 Link 2

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

2022

1h 55min

7.6 / 10

Përshkrimi

Dr. Stephen Strange bën një magji të ndaluar që hap derën e multiversit, duke përfshirë versione alternative të tij, kërcënimi i të cilit për njerëzimin është shumë i madh për forcat e kombinuara të Strange, Wong dhe Wanda Maximoff....Doctor Strange in the Multiverse of Madness me titra shqip

Shpërndaje