Link 1
Gjenero Titra

Do Your Worst

2023-03-10

10 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Keqardhja dhe shëlbimi marrin fazën qendrore pasi Sondra, aktori në vështirësi dhe rrëmuja profesionale, përballet me pasojat e një jete të vendimeve të saj të këqija...Do Your Worst me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje