Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Diorama

2022-05-06

5.7 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Ndërsa keqkomunikimi dhe tundimet janë të shumta, martesa dikur e kaluara e një çifti ngadalë zbulohet, transmetohet përmes dioramave me humor....Diorama me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje