Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Deus

2022-05-22

5.3 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një sferë e zezë misterioze zbulohet në orbitën e Marsit. Akili dërgohet për të hetuar. Pas zgjatjes së ekuipazhit me gjashtë persona nga shtrati, sfera po transmeton një fjalë të vetme në çdo gjuhë tokësore të njohur ndonjëherë - deus....Deus me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje