Link 1 Link 2 Link 3

Demon Slayer: Mugen Train

2020

1h 57min

8.4 / 10

Përshkrimi

Pasi familja e tij u vra brutalisht dhe motra e tij u shndërrua në një demon, filloi udhëtimi i Tanjiro Kamado si një vrasës i demonëve. Tanjiro dhe shokët e tij fillojnë një mision të ri në bordin e Trenit Mugen, në rrugën e dëshpërimit....Demon Slayer: Mugen Train me titra shqip

Shpërndaje