Link 1
Gjenero Titra

Darby and the Dead

2022-12-02

9 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pasi Darby Harper pësoi një përvojë gati-vdekje si fëmijë, ajo fitoi aftësinë për të parë fantazmat. Për të luftuar mërzinë ekzistenciale të shkollës së mesme, ajo drejton një këshillim biznesi anësor shpirtrat lokalë në kohën e lirë. Kur ndodh një dukuri e papritur midis Darby dhe Capri, vajza më e njohur në shkollën e mesme të saj, Darby me dëshirë pranon ta ndihmojë atë dhe në proces mëson se si të përshtatet përsëri me botën e gjallë....Darby and the Dead me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje