Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Danger in the House

2022-08-22

6.3 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Ndërsa sëmundja e nënës së tij përparon, një i ri i pasur punëson një kujdestar të përsosur. Por jeta e tyre fillon të spiralizojë në një çështje vdekjeprurëse pasi kujdestari në dukje përpiqet ta bëjë veten një aspekt të përhershëm të familjes së pasur....Danger in the House me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje