Link 1 Link 2

Combustion

2013

5.8 / 10

Përshkrimi

Ari punon me të dashurin e saj dhe një tjetër kriminel, ku josh burrat e pasur dhe 2 burrat i grabisin. Ajo josh Mikelin. Partnerët e saj nuk janë të lumtur derisa ai të bashkohet me ta në garat ilegale të makinave. Dhe e fejuara e pasur e Mikelit...?...Combustion me titra shqip

Shpërndaje