Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Clifford the Big Red Dog

2021-11-10

7.3 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Ndërsa Emily lufton të futet në shtëpi dhe në shkollë, ajo zbulon një qenush të vogël të kuq i cili është i destinuar të bëhet shoqja e saj më e mirë. Kur Clifford në mënyrë magjike i nënshtrohet një dreq të një rritje të rritjes, bëhet një qen gjigant dhe tërheq vëmendjen e një kompanie gjenetike, Emily dhe xhaxhai i saj Casey duhet të luftojnë forcat e lakmisë ndërsa shkojnë në arrati në New York City. Gjatë rrugës, Clifford ndikon në jetën e të gjithëve rreth tij dhe i mëson Emily dhe xhaxhait të saj kuptimin e vërtetë të pranimit dhe dashurisë së pakushtëzuar....Clifford the Big Red Dog me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje