Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Clash of the Titans

2010-03-31

5.9 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Lindur nga një Zot, por i rritur si njeri, Perseus është i pafuqishëm për të shpëtuar familjen e tij nga Hades, Zot hakmarrës i Underworld. Me asgjë për të humbur, Perseus vullnetarë për të udhëhequr një mision të rrezikshëm për të mposhtur Hades para se të mund të kapë pushtetin nga Zeusi dhe të lëshojë ferrin në Tokë. Duke luftuar demonët jo të mirë dhe bishat e frikshme, Perseus dhe luftëtarët e tij do të mbijetojnë vetëm nëse Perseus e pranon fuqinë e tij si Zot, i kundërshton fatin dhe krijon fatin e tij....Clash of the Titans me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje