Link 1
Gjenero Titra

Chronicle

2012-02-01

6.8 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Tre studentë të shkollave të mesme bëjnë një zbulim të jashtëzakonshëm, duke çuar në zhvillimin e fuqive të tyre të çuditshme përtej të kuptuarit të tyre. Ndërsa mësojnë të kontrollojnë aftësitë e tyre dhe t'i përdorin ato në avantazhin e tyre, jeta e tyre fillon të rrotullohet jashtë kontrollit, dhe anët e tyre më të errëta fillojnë të marrin përsipër....Chronicle me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje