Link 1
Gjenero Titra

Caught Out: Crime. Corruption.Cricket.

2023-03-17

6 / 10

  

Video
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Dokumentari sportiv shqyrton skandalin më të madh të rregullimit të ndeshjeve të Indisë, ikonat e kapura në rrjetin e tij dhe gazetarët që zbuluan korrupsionin....Caught Out: Crime. Corruption.Cricket. me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje