Link 1
Gjenero Titra

Carajita

2021-09-17

8 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Sara dhe dado e saj Yarisa kanë një marrëdhënie që duket se i tejkalon kushtet e tyre të klasës: ato janë gjëja më e afërt me një nënë, por një aksident do të testojë besnikërinë e tyre intime dhe iluzionin e pafajshëm të ndarjes kurrë....Carajita me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje