Link 1
Gjenero Titra

Candy Land

2023-01-06

6.1 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Remy, një grua e re në dukje naive dhe e devotshme, e gjen veten të dëbuar nga kulti i saj fetar. Pa asnjë vend për t'u kthyer, ajo zhyt veten në botën nëntokësore të punonjësve të seksit të ndalimit të kamionëve, mirësjellje të ushtrive të saj. Nën syrin vigjilent të matriarkut të tyre, dhe një avokat enigmatik lokal, Remy lundron midis sistemit të saj të tendosur të besimit dhe kodit për të gjetur thirrjen e saj të vërtetë në jetë....Candy Land me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje