Link 1
Gjenero Titra

Bono & The Edge: A Sort of Homecoming with Dave Letterman

2023-03-17

8.5 / 10

  

Video
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Regjisori Morgan Neville kap Dave Letterman në vizitën e tij të parë në Dublin për t'u ulur me Bono dhe Edge në vendlindjen e tyre, Experience Dublin dhe bashkohet me dy muzikantët U2 për një shfaqje koncerti ndryshe nga çdo që ata kanë bërë më parë....Bono & The Edge: A Sort of Homecoming with Dave Letterman me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje