Link 1
Gjenero Titra

Blood Feast

2016-08-27

3.8 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Fuad Ramses dhe familja e tij janë transferuar nga Shtetet e Bashkuara në Francë, ku ata drejtojnë një darkë amerikane. Meqenëse biznesi nuk po shkon shumë mirë, Fuad gjithashtu punon ndërrime të natës në një muze të kulturës egjiptiane. Gjatë këtyre netëve të gjata të vetmuara ai tërhiqet vazhdimisht në një statujë që përfaqëson perëndeshën e lashtë joshëse Ishtar. Ai bëhet gjithnjë e më i acaruar nga perëndeshë ndërsa ajo i flet atij në vizione. Përfundimisht ai i nënshtrohet hijeshive të saj vdekjeprurëse....Blood Feast me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje