Link 1
Gjenero Titra

Below Her Mouth

2017-02-10

6.8 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një çështje e papritur përshkallëzohet shpejt në një realitet që ndalon zemrën për dy gra, lidhja pasionante e të cilave ndryshon jetën e tyre përgjithmonë....Below Her Mouth me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje