Link 1
Gjenero Titra

Balto III: Wings of Change

2004-04-14

6.7 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Balto dhe qentë e tjerë me sajë po ndjehen të degjeneruar sepse posta që dikur dorëzohej nga Dogled tani po dorëzohet nga aeroplanët. Por kur një aeroplan me postë rrëzohet në male, qentë vijnë në shpëtim....Balto III: Wings of Change me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje