Link 1
Gjenero Titra

Bad Behind Bars: Jodi Arias

2023-01-21

9.3 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Jodi Arias miqësohet Donavan Bering dhe Tracy Brown në burg, dhe ata u bënë të pandashëm. Donavan lirohet nga burgu para gjyqit të Jodi dhe bëhet gojëdhëna e saj, duke postuar në mediat sociale dhe duke mbrojtur Jodi. Kur detajet e çështjes dhe historia e Jodi nuk shtohen më, Donavan nuk pranon të vazhdojë punën e saj, duke nxjerrë anën hakmarrëse të Jodi....Bad Behind Bars: Jodi Arias me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje