Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Babysitter

2022-04-27

6.4 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Cédric seksist i moshës së mesme pezullohet nga puna pasi puthi në mënyrë të dehur një reporter femër gjatë një shaka në TV live. Të mbërthyer në shtëpi me të dashurën e tij të shumëvirë Nadine dhe fëmijën e tyre të qarë pa pushim, skuadrat Cédric u përpoqën me vëllain e tij të ndjeshëm Jean-Michel për të bashkëautor një libër rrëfyes duke kërkuar falje për misogyny-in e tyre të kaluar. Hyni në Amy: Një babagjysh i ri misterioz dhe provokues, i cili, si një Mary Poppins i epshit, e detyron treshen të përballet me ankthet e tyre seksuale ndërsa kthen jetën e tyre me kokë poshtë....Babysitter me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje