Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Avatar: The Way of Water

2022-12-14

7.7 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Vendosni më shumë se një dekadë pas ngjarjeve të filmit të parë, mësoni historinë e familjes Sully (Jake, Neytiri dhe fëmijët e tyre), telashet që i ndjek ata, gjatësitë që ata shkojnë për të mbajtur njëri -tjetrin të sigurt, betejat që ata luftojnë për të qëndruar gjallë, dhe tragjeditë që ata durojnë....Avatar: The Way of Water me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje