Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Art of Love

2021-10-14

4.3 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një histori dashurie misterioze, erotike dhe bezdisëse midis një shkrimtari/profesori në universitetin kryesor të Porto Riko dhe një artist që aspiron nga komuniteti imigrant kinez....Art of Love me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje