Link 1Link 2Link 3Link 4

Another Cinderella Story

2008

1h 30min

5.8 / 10

Përshkrimi

Meri jeton me njerken / motrat e saj të këqija dhe skllevërit për ta. Në ballon e maskaradës së shkollës së mesme, ajo fillon të kërcejë me idhullin e saj të popit, Xhoi. Duke vrapuar në shtëpi para mesnatës, ajo lëshon Zune e saj. Xhoi përpiqet të gjejë vajzën që i përshtatet Zune....Another Cinderella Story me titra shqip

Shpërndaje