Link 1
Gjenero Titra

American Ninja 3: Blood Hunt

1989-02-24

4.6 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Jackson është rikthyer, dhe tani ai ka një partner të ri, kampion karate Sean, pasi ata duhet të përballen me një terrorist vdekjeprurës të njohur si "Kobra", i cili ka infektuar Sean me një virus. Sean dhe Jackson nuk kanë zgjidhje tjetër veçse të luftojnë Cobra dhe bandat e tij të ninjas....American Ninja 3: Blood Hunt me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje