Link 1
Gjenero Titra

All Eyes

2022-09-02

6.4 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një pritës i podcast i turpëruar interviston një fermer ekscentrik i cili pretendon të ketë një përbindësh që jeton në pyll afër shtëpisë së tij....All Eyes me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje