Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Alienoid

2022-07-20

7.1 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Gurët në dinastinë e vonë Goryeo përpiqen të marrin një shpatë të fejuar, të shenjtë dhe njerëzit në vitin 2022 duke gjuajtur një të burgosur të huaj që është i mbyllur në trupin e një njeriu. Të dy palët kryqëzojnë shtigjet kur hapet një portal që udhëton me kohë....Alienoid me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje