Link 1
Gjenero Titra

After Ever Happy

2022-08-24

6.9 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Ndërsa shfaqet një e vërtetë tronditëse për familjet e një çifti, të dy të dashuruarit zbulojnë se nuk janë aq të ndryshëm nga njëri -tjetri. Tessa nuk është më vajza e ëmbël, e thjeshtë, e mirë që ishte kur u takua me Hardin - më shumë sesa ai është djali mizor, me humor për të cilin ra aq shumë....After Ever Happy me titra shqip

Fjalët kyçe:

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje