Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

After Ever Happy

2022-08-24

6.9 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Ndërsa shfaqet një e vërtetë tronditëse për familjet e një çifti, të dy të dashuruarit zbulojnë se nuk janë aq të ndryshëm nga njëri -tjetri. Tessa nuk është më vajza e ëmbël, e thjeshtë, e mirë që ishte kur u takua me Hardin - më shumë sesa ai është djali mizor, me humor për të cilin ra aq shumë....After Ever Happy me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje