Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

About Fate

2022-09-08

6.7 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Dy të huaj besojnë në dashuri, por kurrë nuk duket se janë në gjendje të gjejnë kuptimin e tij të vërtetë. Në një kthesë të egër të ngjarjeve, Fati i vendos secilit në rrugën e tjetrit në një prag të stuhishëm të Vitit të Ri....About Fate me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje