Link 1Link 2Link 3

A Whisker Away

2020

1h 44min

6.8 / 10

Përshkrimi

Miyo Sasaki është e dashuruar me shokun e saj të klasës Kento Hinode dhe përpiqet vazhdimisht të tërheq vëmendjen e Kentos duke u shndërruar në një mace, por në një moment, kufiri midis saj dhe maces bëhet i paqartë....A Whisker Away me titra shqip

Shpërndaje