Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

A Vanishing Fog

2021-10-01

7 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

‘Një mjegull e zhdukur’ krijon një portret mistik të thellë emocionalisht të fundit dhe fillimit të jetës, i cili të dy lindin në mes të jetës. Vendi i lashtë i shenjtë Sumapaz Páramo në Kolumbi është ekosistemi më i madh në botë alpine tundra dhe një burim i ujit të pijshëm për 11 milion banorë të kryeqytetit që duhet të admirojnë vargun e mbrojtur malor me klimën e tij të ashpër pa mëshirë nga një distancë respektuese. Sumapaz, i lënë jashtë aktiviteteve njerëzore dhe kufijtë e ligjit, është bërë një rrugë e mbarë kriminale, barrikadat e fundit të të cilave roje malore mbron me babanë e tij dhe vendasit e tjerë....A Vanishing Fog me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje