Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

A Splash of Love

2022-07-30

6.2 / 10

Video
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një student i doktoratës zgjeron studimet e saj për të përfshirë balenat e Paqësorit Veriperëndimor. Atje ajo takon një udhëzues turne për shikimin e balenave dhe ata së shpejti e gjejnë veten duke u lidhur më shumë sesa thjesht orka. Stars Rhiannon Fish, Ben Hollingsworth....A Splash of Love me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje