Link 1
Gjenero Titra

A Silent Voice: The Movie

2016-09-17

8.4 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Shouya Ishida fillon të ngacmojë vajzën e re në klasë, Shouko Nishimiya, sepse është e shurdhër. Por ndërsa ngacmimi vazhdon, pjesa tjetër e klasës fillon të ndizet Shouya për mungesën e dhembshurisë së tij. Kur largohen nga shkolla fillore, Shouko dhe Shouya nuk flasin përsëri me njëri -tjetrin ... derisa një Shouya më e vjetër, më e mençur, e munduar nga sjellja e tij e kaluar, vendos që ai duhet ta shohë Shouko edhe një herë. Ai dëshiron të shlyejë për mëkatet e tij, por a është tashmë tepër vonë ...?...A Silent Voice: The Movie me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje