Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Pil's Adventures

2021-08-11

6.8 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pil, një vajzë e vogël vagabond, jeton në rrugët e qytetit mesjetar të Roc-en-Brume, së bashku me tre gërshetat e saj të buta. Ajo mbijeton nga ushqimi i vjedhur nga kështjella e regjentit të keq Tristain. Një ditë, për t'i shpëtuar rojeve të tij, Pil maskon veten si një princeshë. Kështu ajo fillon një aventurë të çmendur, deliruese, së bashku me Crobar, një roje të madhe të ngathët që mendon se është një fisnik, dhe Rigolin, një Jester i ri. PIL do të duhet të shpëtojë Roland, trashëgimtar i ligjshëm në fron nën mallkimin e një magji. Kjo aventurë do ta kthejë tërë mbretërinë me kokë poshtë, dhe do t'i mësojë Pil që fisnikëria mund të gjendet në të gjithë ne....Pil's Adventures me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje