Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

365 Days: This Day

2022-04-27

5.9 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Laura dhe Massimo janë kthyer dhe më të nxehtë se kurrë. Por fillimi i ri i çiftit të ribashkuar është i ndërlikuar nga lidhjet e familjes së Massimo dhe një njeri misterioz që hyn në jetën e Laura për të fituar zemrën dhe besimin e saj, me çdo kusht....365 Days: This Day me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje