Link 1
Gjenero Titra

2 Fast 2 Furious

2003-06-05

6.5 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Ashtë një kryq i madh i dyfishtë kur ish-oficeri i policisë Brian O'Conner bashkohet me ish-shokun e tij të mikut Roman Pearce për të transportuar një dërgesë të parave "të ndyra" për tregtarin me hije me bazë Miami, Carter Verone. Por djemtë në të vërtetë po punojnë me agjentin e fshehtë Monica Fuentes për ta zbritur Verone poshtë....2 Fast 2 Furious me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje