Link 1
Gjenero Titra

1917

2019-12-25

8 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Në kulmin e Luftës së Parë Botërore, dy ushtarë të rinj britanikë duhet të kalojnë territorin e armikut dhe të japin një mesazh që do të ndalojë një sulm vdekjeprurës ndaj qindra ushtarëve....1917 me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje